Відомий український співак Сергій Бабкін вирушив на весняну прогулянку до парку розваг зі своїми дітьми. Відповідний пост він оприлюднив у сторіз на своїй сторінці в Instagram.

«Гуляємо! Крилатий на качелях!», - лаконічно прокоментував він своє відео, на якому разом із дітьми гойдається на гойдалках, катається на каруселі у вигляді слоників з диснеївського мультфільму «Дамбо», і просто гуляє у парку весняним вечором.

Треба зазначити, що вся родина виглядає дуже щасливою. Сергій та Сніжана намагаються приділяти дітям якомога більше часу, підлаштовуючи під них навіть свій гастрольний графік. Довгий час сусіди подружжя навіть вважали, що вони безробітні - так багато уваги та часу батьки приділяють своїм трьом дітям.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

От і цього разу Бабкін, не втрачаючи майже дитячого запалу, не втратив можливості трохи розважитися на атракціонах разом із малечею.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом. Судячи з підпису до фото, вся команда зібралася за вечерею після двох концертів у Харкові.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.