Ринок "Барабашово" заполонили харків'яни під час локдауну. Про це повідомили в Telegram-каналі "Х*евый Харьков".

На каналі опублікували коротке відео в якому показали роботу ринку "Барабашово" після введення Харкова в "червону зону" карантину з 11 Квітня.

На опублікованому відео можна побачити торгові ряди ринку "Барабашово" між якими ходить велика кількість відвідувачів. При цьому можна помітити як людей в масках, так і без.

Публікація каналу Х*евый Харьков: Telegram
Публікація каналу Х*евый Харьков: Telegram
Публікація каналу Х*евый Харьков: Telegram

Варто відзначити, що згідно з рішенням уряду з 11 березня Харків потрапив в "червону зону" карантину. У зв'язку з цим в місті ввели дистанційне навчання для учнів 5-11 класів, а також обмеження на роботу громадського транспорту, закладів громадського харчування, магазинів і ринків.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Так, авторинок "Лоск" заявив, що буде закритий на час карантину і автобус до нього ходити не буде. Однак покупці мають можливість замовити товари онлайн.

Ринок "Барабашово"перейшов на роботу за попередніми замовленнями і онлайн. Крім того в адміністрації ринку підкреслили, що робота з товаром всередині торгових об'єктів не обмежена за умови виконання всіх санітарних норм.

Нагадаємо, що Разумков "наїхав" на нардепів за порушення маскового режиму

Як повідомляв портал "Знай.uа", за яких умов працюватиме курорт Буковель - у Раді назвали чіткі вимоги

Також, "Знай.uа" писав, що кияни "поселили" своїх дітей на каруселях у розпал локдауну