У Харкові від коронавірусу помер голова регіонального Об'єднання промисловців і підприємців.

Про це повідомили в Українському союзі промисловців і підприємців.
Так, стало відомо, що в Харкові помер голова Об'єднання промисловців і підприємців Харківської області Олег Ільютко. Відзначимо, що йому було менше 60 років, причиною смерті став коронавірус.

Олег Ільютко
Олег Ільютко

" Олег Ільютко був чуйною, доброю людиною, надійним і вірним товаришем. Висловлюємо величезне співчуття рідним і близьким Олега Семеновича", - відзначили в союзі промисловців і підприємців.

Олег Ільютко закінчив Харківський авіаційний інститут імені Жуковського, працював у Харкові в агрегатно-конструкторському бюро, обіймав посаду директора компанії ВАТ "Турбогаз". Очолив регіональне відділення Українського союзу промисловців і підприємців у травні 2008 р.
На даний момент про дату і місце прощання з головою Об'єднання промисловців і підприємців нічого не відомо, про це повідомити пізніше.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.