У Харкові в одному з місцевих закладів помітили вельми незвичайного баристу, яка піднімає настрій всім відвідувачам.
Відповідними кадрами поділилися у соціальної мережі фейсбук у спільноті " ХС*Харків"
Так, У Харкові в "Екваторі" на вулиці Масельського відвідувачі помітили незвичайного баристу. Ароматну каву для відвідувачів варила пенсіонерка. На оприлюдненому відео, видно, що пенсіонерка скрупульозно ставитися до своєї справи і намагається все зробити ідеально, щоб зробити смак кави надзвичайним.

Бабуся-бариста, скріншот з відео
Бабуся-бариста, скріншот з відео

Користувачам мережі припала до душі бабуся-бариста, і вони почали залишати свої реакції в коментарях під оприлюдненим відео.

Бабуся-бариста, скріншот з відео
Бабуся-бариста, скріншот з відео

"Може, підміняє когось", "Правильно, молодець бабуся, а приколюватися з таких людей ганебно", "з пенсійним віком скоро всі підуть до 70 працювати", "Респект", "розумничка", " а чому ні?і бабусі гроші і магазину реклама!",- такі коментарі залишили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше українець приніс додому пиво з "бонусом", закуска плавала на дні:"Чеки не дають, повернути неможливо".

Як повідомляє портал Знай жінка придбала дитині кашу з небезпечним "сюрпризом": "десь на виробництві шукають деталь".

Також Знай писав, що харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом.