У Харкові волонтери випустять в небо кажанів. Взяти участь в цьому можуть всі бажаючі.
Про це повідомили в "Фельдман Екопарку".
Так, стало відомо, що в Харкові в неділю 4 квітня харків'ян чекають на традиційній природоохоронній акції — повернення кажанів в природу. Зазначимо, що цей захід проводить Центр реабілітації рукокрилих.

"Цієї зими ми з волонтерами з різних міст України врятували понад 3000 кажанів. У нашому центрі всім їм створили необхідні умови для комфортної зимівлі, а тим, хто потребував, надали ветеринарну допомогу. З настанням весни наші підопічні вийшли з гібернації (сплячки — ред.), правильно харчувалися, набрали потрібну вагу і готові летіти на свободу, полювати на комах", — розповіла співзасновник Центру реабілітації рукокрилих Олена Прилуцька.

Фото: biggggidea.com
Фото: biggggidea.com

Вже цієї неділі випустять першу партію кажанів - 1000 особин, врятованих у Харківській області. Все розпочнеться о 18:00 у неділю 4 квітня. Харків'янам розкажуть про рукокрилих і покажуть бет-бокси з представниками місцевих видів. .

Харків'ян, які хочуть допомогти кажанам повернутися в природу, чекатимуть біля вольєра для рукокрилих Bat-collider в нижній частині екопарку (по дорозі до Тріозерью).

Нагадавши, пес-рецидивіст п'ять разів намагався поцупити фіолетового єдинорога.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, найстаріша кішка в світі пережила кілька поколінь: тварині вже 160 людських років.

Також портал Знай.ua писав, як українка прихистила в квартирі свиню замість собаки:"охороняє, як бійцівський пес".