На Харківщині місцеві жителі масово почали повідомляти про витоки газу. При цьому "Харківгаз" просить споживачів провітрити приміщення, де використовується природний газ.
Про це повідомили в пресслужбі акціонерного товариства "Харківгаз".
Так, стало відомо, що жителі міста Балаклія і сіл Вербівка, Пришиб і Яворське (Балаклійський район) масово повідомляють про витік газу в будинках. Варто відзначити, що газова служба, яка виїжджала на місце не виявила ніякого витоку.

Газова служба, кадр з відео
Газова служба, кадр з відео

"Зараз отримано близько 100 аварійних викликів від споживачів. Численні перевірки домоволодінь аварійно-диспетчерської служби свідчать про відсутність витоків газу в будинках", - пояснили в"Харківгазі".

У компанії відзначили, що газ не має запаху, але, щоб можна було виявити витік газу, в нього додають одорант, ця речовина надає запаху газу.

Ймовірною причиною сьогоднішніх масових викликів газівникам називають істотне збільшення концентрації одоранту в природному газі на газорозподільній станції "Балаклія" Газопромислове управління Шебелинкагазвидобування. Жителів просять не панікувати і провітрити приміщення.

При цьому "Харківгазі" зазначили що незважаючи на відсутність витоку газу в Балаклійському районі, виїжджатимуть на всі аварійні виклики.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше Київську Троєщину розбудив потужний вибух, бісяться заради грошей

Як повідомляє портал Знай масштабна пожежа на ринку піротехніки осінила спалахами небо: вогонь гасили майже 200 рятувальників

Також Знай писав, що у Харкові під час похорону Кернеса "жартівники" запустили салют: "радіють?"