У Харкові у місцевого жителя під час переїзду вкрали санки, велосипед і самокат. Всі ці речі поцупили безхатьки і здали на металобрухт.
Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.
Так, стало відомо, що в четвер, 1 квітня близько 19:00 до поліцейських звернувся 41-річний чоловік. Він повідомив, що біля під'їзду будинку по вулиці Івана Каркача в Індустріальному районі міста під час переїзду він залишив без нагляду два дитячі велосипеди, три самокати і двоє санок. І коли він відволікся ненадовго, їх вкрали.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області
Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області

Правоохоронці з'ясували, що до скоєння злочину причетні 41-річна жінка та 56-річний чоловік без певного місця проживання. Вони знайшли їх, коли перевіряли територію біля пункту прийому вторинної сировини. Варто зазначити, що викрадені речі повернуті власнику.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, раніше харків'янка дивом відбилася від нелюда з ножем: "тягнув у ліс"

Як повідомляє портал Знай у центрі Києва схопили банду золотих ручок: "крадуть з пелюшок, це в крові"

Також Знай писав, що на Хмельниччині безстрашний маршрутник схопив злочинця прямо в салоні: куди зібрався?

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще