За життям відомого українського виконавця Сергія Бабкіна та його дружини Сніжани слідкує більше 400 тисяч підписників, з якими артист частенько ділиться подробицями з професійного та особистого життя. Справжньою бомбою останніх днів стала заява Сніжани про зради чоловіка, за коментарем Сергія "полювали" десятки журналістів.

Тепер же в соцмережах Бабкіних - краса і сімейна ідилія. Цього разу на своїй сторінці в Instagram Сергій виставив фото з букетом півоній, якими потішив кохану дружину.

"Сезон півоній відкрито!🌸 Обожнюю дарувати! Обожнюю дивитися в щасливі очі! Хлопчики, давайте робити це частіше! І отримувати від цього процесу задоволення, дивлячись, як радіють наші дівчатка! Як же це приємно🥰", - написав співак.

Нагадаємо, раніше Дружина Сергія Бабкіна Сніжана заговорила про зраду: "як утримати?"

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа»Сніжана Бабкіна відверто заговорила про зради Сергія: "більше ста жінок"

Також "Знай.uа" писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції. Акторові довелося перенести кілька операція на очах, оскільки він почав катастрофічно швидко втрачати зір.