Багатодітна мама і дружина відомого українського артиста Сергія Бабкіна Сніжана активно веде сторінки в соцмережах. Наприклад у своєму Instagram, де на неї підписано близько 200 тисяч підписників, вона ділитися яскравими фото, подробицями з особистого життя або ж корисними порадами.

Нещодавно Сніжана і Сергій Бабкіни дали відверте інтерв'ю для "ЖВЛ", в якому пара вперше зізналася про один дуже важкий період їхнього подружнього життя, коли стало відомо про численні зради Сергія, які тривали протягом трьох років.

Так, а зараз красуня розповіла, що у її чоловіка Сергія вийшла нова пісня "Вона знає", яку він присвятив Сніжані.

Також Бабкіна зазначила, що крім нового треку, Бабкін приміряв і нову "зачіску" - дреди з проводів. У такому вигляді Сергій прогулявся вулицями рідного Харкова, чим викликав бурю емоцій серед шанувальників.

Сергій і Сніжана Бабкіни, instagram.com/snezhana_babkina/
Сергій і Сніжана Бабкіни, instagram.com/snezhana_babkina/

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вона знає" 💙 ПРЕМ'ЄРНІ дні після виходу пісні "Вона знає " були Мега-продуктивні 🙌 🏻

Перформанс у Харкові - прогулянка центром нашого міста сб @babkin_official в образі нового синглу викликала бурю різноманітних емоцій та ажіотаж в обговореннях!

Сотні повідомлень від Вас в дірект💙 такий глибокий зворотній зв'язок, чуттєве прийняття, любов з перших акордів...
За вашими відгуками ця пісня торкнулася особисті, тонкі життєві вібрації і переживання!

Прем'єра пісні на ТОП-ових радіостанціях. Продовження слідує...

Я сподіваюся, що всі, мої дорогі підписники, послухали "Вона знає " якщо ні, то саме час це зробити. Які перші 3 слова виникають у вас в МОМЕНТ прослуховування?",- написала Сніжана.

"Ніжність, любов, чистота", "Сніжана, любов, ніжність", "«це про нас» - ось перша асоціація була", "любов, прийняття, взаємодії і межі. Ви для мене маяк близькості, саме тієї, пройденої разом і створеної один для одного. Того простору між, куди так Добре приходять діти, смисли, творчість, успіх. Простору без ілюзій, чарівностей і розчарувань, там, де просто кожен знає любов", " у цій пісні багато почуттів !! здається настільки особистою і про Вас, але напевно кожен знайде щось своє! перше слово яке виникає, чомусь-пробудження!", "послухала безліч разів і ще з задоволенням послухаю) красива пісня, глибока! Шедевр! Дякую!",- писали в коментарях фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Сергія Бабкіна Сніжана заговорила про зраду: "як утримати?"

Як повідомляє портал «Знай.иа»Сніжана Бабкіна відверто заговорила про зради Сергія: "більше ста жінок"

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції.