Багатодітна мама і дружина відомого українського артиста Сергія Бабкіна Сніжана активно веде сторінки в соцмережах. Наприклад у своєму Instagram, де на неї підписано близько 200 тисяч підписників, вона ділитися яскравими фото, подробицями з особистого життя або ж корисними порадами.

Нещодавно Сніжана і Сергій Бабкіни дали відверте інтерв'ю для "ЖВЛ", в якому пара вперше зізналася про один дуже важкий період їхнього подружнього життя, коли стало відомо про численні зради Сергія, які тривали протягом трьох років.

А зараз красуня продовжує ділитися з шанувальниками, як їй вдалося пробачити чоловіка і зберегти сім'ю. І навіть зізналася, що Сергій був не першим, хто їй зрадив.

Сніжана Бабкіна, фото: Instagram
Сніжана Бабкіна, фото: Instagram

"У будь-якій складній ситуації є прихований Алмаз для Вас! Біль - це скриня скарбів! Якщо її правильно проживаєш, ти звільняєш Свою приховану Силу. Тікаючи від болю, не опрацьовуючи її, накопичується ще більший біль, хвороби, невдачі, розчарування..!
Так сталося зі мною. Мій тато пішов від нас, коли мені було 3 роки. Або мама його "пішла", тому що не змогла пережити зради!

Мій перший чоловік поїхав працювати влітку на Казантип, повернувся і я все зрозуміла.. Зрада...Мій другий чоловік не став винятком",- відверто поділилася Сніжана.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

І тільки після зрад Сергія Сніжана зайнялася глобальним самоаналізом, який зайняв кілька місяців. І в підсумку зрозуміла, що, тікаючи від болю, вона накопичується в ще більший біль, хвороби, невдачі і розчарування. Тоді дівчина прийшла до висновку, що всі випробування були для того, щоб вона "розв'язала свій вузол".

Сніжана Бабкіна, фото з Instagram
Сніжана Бабкіна, фото з Instagram

"І тоді я запитала у себе - Чому це відбувається зі мною? За що мені все це?? На кілька місяців я пішла в себе, намагаючись знайти відповіді..

Почався шлях - від цілковитої образи і розчарування до повного прийняття і прощення.
Це був довгий шлях, так як в той момент у мене не було ні йоги, ні медитацій, ні книжок( тому що я не читаю), ні тренінгів. Нічого! Нічого, крім бажання змінити життя!!!

І у мене вийшло! Ми з СБ кардинально змінили свої життя, свої погляди, свої переконання, свої звички. Для прийняття рішення, йти від чоловіка або залишитися, знаєте, що важливо? Важлива ваш зв'язок з собою‼️ Зв'язок зі своїм внутрішнім Я, зв'язок зі своєю "маленькою дівчинкою", зв'язок зі своєю енергією, зв'язок зі своєю душею, зв'язок з Богом, зв'язок із Всесвітом!",- написала в пості знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Сергія Бабкіна Сніжана заговорила про зраду: "як утримати?"

Як повідомляє портал «Знай.иа»Сніжана Бабкіна відверто заговорила про зради Сергія: "більше ста жінок"

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції.