У Харкові помітили відчайдушних рибалок на тонкому льоду, і наприкінці березня, коли в місті тримається плюсова температура.

Відповідним кадром поділилися очевидці в телеграм-каналі "Х. Х".

Так, стало відомо, що двоє чоловіків не дивлячись на те, що в Харкові вже два тижні тримається плюсова температура, вирішили порибалити на тонкому льоду водойми.

Безстрашні рибалки випробовували долю на Журавлівці.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Два тижні в Харкові плюсова температура, завтра вже квітень, але здобувачі премії Дарвіна на Журавлівці наполегливо йдуть до заслуженої перемоги",- йдеться у підписі до фото.

"Шукають торішню рибу", "якщо вони туди дійшли значить витримує ж лід", " там товщина льоду 100500 см. ви що?!", "Раки голодують"," Природний відбір, нехай дебіли вмирають, аби іншим не заважали", " у мене таке відчуття, шо є таємна секта зимових рибалок... І ось вони щороку "тягнуть жереб" для жертви богу карасів...",- писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські студенти влаштували дикі "покатушки" на льоду: "навчання почекає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Креативний харків'янин з коляскою і на ковзанах вразив українців: "Татко року"

Також «Знай.иа " писав, що Харків перетворився на суцільну ковзанку, але городяни не сумують: "Перевзувся по погоді"