У Харкові помітили відчайдушного велосипедиста. Харків'янин "осідлав" велосипед на тонкому льоду озера.

Відеофактом поділилися очевидці в Телеграм-каналі "Х. Х".

Велосипедист катався по тонкому льоду, незважаючи на те, що той давно вже почав танути, адже температура повітря в ці дні в Харкові була переважно вище нуля.

"Здавна жителі основи славилися своєю неймовірною сміливістю і винахідливістю. За старовинним повір'ям, коли основ'янський воїн відчував, що боги закликають його до себе, сідав на велосипед і вирушав у свою останню подорож по льоду озера", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"А шо у нього за гума? Бріджстоун?", "і як, доплив до берега?", "Шлях синього самурая", "Дід забув прийняти таблетки", "на поминки до Гени їде молодий моряк", "Ля Безсмертний", "криголом", "в Вальхаллу з велосипедом в руках", "Ты — летящий вдаль беспечный ангел" (с)"," а куди він взагалі? Там на середині водойми селера по акції, або що?",- коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські студенти влаштували дикі "покатушки" на льоду: "навчання почекає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Креативний харків'янин з коляскою і на ковзанах вразив українців: "Татко року"

Також «Знай.иа " писав, що Харків перетворився на суцільну ковзанку, але городяни не сумують: "Перевзувся по погоді"