У Харкові, де вже випав перший сніг і водойми вкрилися тонкою кіркою льоду, городяни помітили дітей за небезпечною розвагою - вони гуляли по недавно замерзлій кризі.

Відео поділилися очевидці в Телеграм-каналі "Труха".

Як видно на знятих кадрах, група дітей зібралася біля водойми. Деякі з хлопців виходять на неміцний лід. За словами автора поста, прохання піти з льоду, який замерз всього пару днів тому, підлітки проігнорували.

"Батьки, будь ласка, стежте за своїми дітьми! А то потім в трусі новини спливають", - написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"На Олексіївці пару років тому був випадок (подробиць не пам'ятаю): малюк, років 6 ти напевно, якимось чином опинився на льоду річки. Неподалік була інша мама з дитиною, зі своєю. Кинулася і врятувала. Справа була на середині. На кону реально життя стояли",- розповів історію по темі в коментарях користувач Андрій.

Користувачі Мережі стали активно кмментровать небезпечні ігрища підростаючого покоління:

"У тих краях вже загинула дитина в 2007 році"," а може вони моржувати хочуть?", "Олені ніколи не вимруть", " жертвопринесення на озері...", "Таких потім всією військовою частиною шукають", "а шо пацанам робити нехай гуляють, там дрібно нічого їм не буде максимум труси намочать))я теж таке виконував по по дитинству", - коментували вчинок дітей харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві чоловік, ризикуючи життям, врятував бабусю з онукою з-під льоду: герой потрапив на відео

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Закарпатті малюка врятували від холодної смерті: "дві доби просидів у пастці"

Також «Знай.иа " писав, що Під Львовом весела компанія рибалок пішла під лід, вижили не всі-деталі крижаної трагедії