У Харкові жінка провалилася під лід.

Відповідне відео опублікували в спільноті "Х**вий Харків".

Так, стало відомо, що у вівторок, 11 лютого в Харкові під лід провалилася жінка. Потерпілій 50 років.

На щастя, це помітили небайдужі перехожі та допомогли витягнути її. Троє чоловіків взялися за руки та почали тягнутися до потерпілої. Через деякий час жінку все-таки вдалося дістати цілою і неушкодженою.

Скріншоти


"Сьогодні на харківському мосту жінка років 50-ти провалилася під лід. Витягли, відігріли, ніби все гаразд ", - сказано в повідомленні повідомляється "Х**вий Харків".

Скріншоти


На даний момент про стан жінки нічого не відомо. Варто відзначити, що не слід виходити на тонкий лід, щоб уникнути неприємних ситуацій.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.