У понеділок, 30 березня, під час гасіння чергової пожежі сухостою в Дніпропетровській області рятувальники побачили в палаючих заростях совеня.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України в "Telegram".

"Пожежники дістали його зі смертоносної пастки, але помітили, що крила пташеня пошкоджені полум'ям. Рятувальники забрали пірнате маля в пожежно-рятувальну частину на час його "реабілітації", - йдеться в повідомленні.

фото: ДСНС України
фото: ДСНС України

Пожежники в черговий раз закликали українців бути гуманними і не займатися випалюванням сухої рослинності, адже це прояв егоїзму і безсердечності до тварин, які там мешкають.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Випалювання сухої рослинності - це прояв егоїзму і безсердечності до живих створінь, які живуть поруч з нами і мають таке ж право на існування, як і кожен з нас",- написано в пості.

У поліції нагадують, що за спалювання сухої трави та сміття, у тому числі на своїх присадибних ділянках, передбачена адміністративна, а в окремих випадках і кримінальна відповідальність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині помітили сов-моржів: витримують морози до -40

Як повідомляє портал «Знай.иа» У чорнобильських лісах завелося підозріла тварина: хитрий хижак за маскою милого і пухнастого птаха

Також «Знай.иа " писав, що У Харківському маркеті помітили пернатого покупця з гострим дзьобом- " Кому лист з Хогвартса?"