Харків'янка поскаржилася свіжість батона з місцевого хлібзаводу.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "Народний Ревізор".

Так, дівчина купила свіжий батон. Сім'я харків'янки їла його за вечерею і їх нічого не збентежило в смаку хлібного виробу. На ранок виявилося, що хліб покрився цвіллю, буквально за ніч.

"Дівчина по дорозі додому купила свіжий батон. Хліб їли за вечерею, під час їжі сім'ю нічого не збентежило.
На ранок покупці виявили, як хліб повністю покрився цвіллю. Буквально за ніч",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Очевидно, на момент покупки у виробі вже були спори цвілі.

Нагадаємо , у Харкові місцевий житель зайшов у Кулиничі, щоб підкріпиться. Він купив собі пиріжок, але коли почав його їсти, то був вкрай здивований. Виявилося, що тільки що придбана булка всередині вся запліснявіла.

Харків'янин не став це терпіти, тому повернувся в кондитерську і зажадав, щоб йому повернули за цей товар гроші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець приніс додому пиво з "бонусом", закуска плавала на дні:"Чеки не дають, повернути неможливо". Чоловік купив собі пляшку пива в магазині, а вже вдома помітив, що в закритій тарі плаває дивний осад.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жінка придбала дитині кашу з небезпечним "сюрпризом": "десь на виробництві шукають деталь". Львів'янка придбала в кулінарії супермаркету булгур з грибами для дитини, проте в готовій страві був помічений величезний металевий предмет.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом. Покупці хотіли в День Святого Валентина поласувати тортом з шоколадним кремом, але, вийшло так, що десерт був зі склом.