У Кременчуці в салоні маршрутки чоловік зробив жінці відносно неправильно одягненої маски, на що та його обматюкала.

Відео конфлікту зняли очевидці і виклали в телеграм-каналі "Х.Кременчук".

"Ситуація в 28-му, лакшері. Чоловік зробив зауваження жінці, щоб вона одягла маску, і тут Остапа понесло", - йдеться в повідомленні до відео.

На відео потрапив вже розпал лайки. Розгнівана жінка обклала чоловіка "триповерховим".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Натягнув маску, боїшся здохнути. Ти старе чм*, урод. Нормальна людина не зробила б зауваження"— - кричала роздратована жінка чоловікові і вийшла з маршрутки.

"Я розумію що маски за**али. Але я все рівно дотримуюся правил", "бидло", " Сам буває на своїй хвилі заходжу в транспорт з маскою на бороді, потім звичайно одягаю, але поки ніхто зауваження не робив. Правила є правила, ношу чисто з поваги до оточуючих", " одне радує - їх все менше...", "А потім такі ж "я жінка, мене треба поважати"... Та що у тебе від жінки залишилося?", "Потрібні жопні тести на ковід, як в Китаї, щоб кожен очкував заразитися чисто через прийдешнього тесту", " Ну ти ж не суди по собі! Ну що ж тебе санітари то не прив'язали?!", "За маски не буду сперечатися хто правий а хто не правий. А ось виховання і повагу старших цього цій (бабі) не вистачає!!", "Пропустила планову терапію в психдиспансері"," у неї і дітки такі виростуть хами психи і слабкі ментально", " Жесть. Доведена до ручки явно, звідси і агресія", - коментували користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Дніпропетровщині охоронці побили покупця кийками- " Маска де?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Поліція пов'язала "голого" харків'янина в метро, вивели під руки: "місто може спати спокійно"

Також «Знай.иа " писав, що "Голий" киянин накинувся на водія тролейбуса з палицею і матами: "ти що, е * * нутий?"