Відомий харківський політичний діяч Михайло Добкін останнім часом досить часто ділиться новими фотографіями на своїх сторінках в соціальних мережах.

Цього разу політик вирішив повеселити свою публіку милим відеороликом зі своїм чотирилапим улюбленцем Харлі.

Так, Добкін показав, як хропе його собака під час денного сну. Песик настільки втомився, що навіть не особливо реагує на голос господаря.

"Кордон на замку",- підписав Відеоролик Добкін.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Солдат спить - служба йде"," коротше, якщо який шухер, його виносьте першого"," такий же прикордонник і у нас вдома"," війна війною,а сон за розкладом😂 😍", "про народ думає", "він знає, що йому нічого не загрожує з таким турботливим і надійною людиною як Михайло Маркович) можна спати спокійно", "який він класний", "найвірніший друг!", "А мені вона потрібна, ваша війна😂 😂краще поспати", "мілота"," копія Маркович", " принадність️️, так тримати Бро✊. У мене така ж війна...😴"І нехай весь світ почекає"", " прикордонник чарівний🤗", " завжди, на чеку😂", "Ой ти бозе, який солодкий песик", - розчулювалися в коментарях Передплатники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін прикрасив Харків "закривавленим" обличчям: "оновили нудного"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Скандальний Добкін обклав опонента матами через жінок: "воно тупе"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін обкурив харків'ян і заговорив про вибори: "трохи Черчілль"