Нещодавно мережа вибухнула через висловлювання депутата від партії "Слуга народу" Євгена Брагара. У прямому ефірі "112 каналу" у програмі "Голос народу" до депутата звернулась пенсіонерка і запитала, як же вижити на пенсію розміром 2 тисячі гривень при космічних тарифи на комуналку. За підрахунками в студії, телеведучий заявив, що з такими цифрами тільки від оплати одного газу пенсіонерка виходить в мінус і їй просто потім не було за що жити.

Депутат від "Слуги народу" Брагар запропонував вихід із ситуації: нехай вона продасть собаку, якщо та елітної породи, і з виручених грошей оплатить собі комунальні рахунки. Така відповідь шокувала всю студію.

Після цього в мережі з'явилася маса фотожаб і приколів на цю тему. Зокрема Депутат VIII скликання Михайло Добкін теж не облишив цю тему без свого іронічного коментаря.

Скріншоти


"Рекламую продукцію Харлей-Девідсон і породу собак французького бульдога. Вони варті один одного! Причому мені - недешево", - написав Добкін на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Скріншоти

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Добкін нарвався на жорстку критику з-за свого чергового "перла"

Як повідомляв портал Знай.ua , Добкін пішов по стопах Кернеса і отримав "по шапці" від львів'ян

Також Знай.ua писав, Добкін зазнав фіаско з львівським артефактом "Перемоги"