Скандально відомий екс-нардеп Михайло Добкін вирішив висловитися з приводу того, що відбувається в українській політиці, однак його пости в соцмережах тільки розлютили українців.

«Яка все-таки нерозривний і невидима нитка пов'язує Україну з РФ. Ось дивіться самі: накосячило уряд прем'єр-міністра України Гончарука, а звільнили уряд прем'єра Медведєва. Один ми все-таки народ!», - написав Добкін.

Скрін: соцмережі

«Прийшла пора звільнити уряд і розігнати парламент. Гірше вже точно не буде. Гірше вже є і було», - додав одіозний політик.

Скрін: соцмережі

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В коментарях до посту Добкіна почалася справжня буря: українці не стримують своїх емоцій.

«Мати, неси таблетки, Міші знову погано», «Стендап від Міші», «Зайвий хапок», - обурюються читачі.

«Ну так, Гончарук ж знахабнів, профан, економіку нас піднімає, та зміцнює гривню, але нам плювати, адже у баби Зіни самогон подорожчав, геть уряд, поверніть Мішу у Раду, там він непогано хапав, а зараз грошенят менше капає, замінює чимось слабеньким, контент у нього скотився. Раніше блазень вмів за текст пояснити, та переписати. Ех, роки беруть своє, пройшов 80-й, знову злетів Мишко...», - зазначає один з коментаторів.

«нарешті Я задався питанням... а всі ось ці його пости знамениті, це він реально на повному серйозі свої думки висловлює?», - дивується інший.

Нагадаємо, дочка скандального Добкіна показала рідкісний кадр з мамою, мало хто її бачив: "моя Муся".

Як повідомляв Знай.иа, дочка скандального Добкіна показала на весь Instagram, як любить татка: "Дуже схожі".

Знай.иа писав, Добкін пішов по стопах Кернеса і отримав "по шапці" від львів'ян: "В туалеті повісь".