У Харкові власник автомобіля марки "Жигулі" виявив свій транспортний засіб у жахливому стані. Про це пише спільнота " ХС. Харків " у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, спочатку розгромлену машину порахували справою рук невідомих вандалів.

"Якісь муд * ки понівечили вчора "Жигуль" на ювілейному, 75. Нічого не вкрали, просто рознесли і звалили. Ця машина може бути єдиним джерелом заробітку у людини", - зазначають автори повідомлення.

Однак пізніше в коментарях розповіли, що насправді дикий розгром влаштувала дружина власника, якій він зрадив з подругою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Десь вже писали, що знайшли того, хто розвалив машину. Це була його дружина. Розвалила машину за те, що Переспав з її подругою. Помста-вона така", - діляться харків'яни.

"Ну, якщо дружина, то заслужив", "Машину шкода. Дружину і подругу – ні», - додають коментатори.

Нагадаємо, на Франківщині помер легендарний педагог, діти в сльозах: без нього спорожнів ліцей

Як повідомляв " Знай.ua", відомого бійця ММА зарізали в ресторані: приїхав на вінчання. Невідомий в ході бійки поранив ножем двох людей, одним з яких виявився Алан Хадзієв.

Знай.ua писав, Під Харковом пропала блакитноока школярка в бордовій куртці: йшла на навчання