Під Харковом в смт Ковшарівка зникла Семенова Аліна, 2003 року народження.

Про це повідомили в обласному управлінні поліції.

Відомо, що 17-річна дівчина 23 березня пішла в школу і безслідно зникла і до теперішнього часу не виходила на зв'язок.

Прикмети Аліни: зріст 163 см, середньої статури, волосся довге темно-русяве, очі блакитні.

Була одягнена в чорні джинси, бордову куртку з капюшоном, чорні замшеві черевики.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

При отриманні будь-якої інформації про можливе місцезнаходження Аліна, прохання, повідомити в Куп'янський РОП ГУНП в Харківській області за адресою: м. Куп'янськ, вул. Харківська, 14 або за телефонами: (05742) 5-33-44 (чергова частина), 0994740169 (карний розшук), або дзвонити за номером "102".
Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я дівчини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Інформація про це з'явилася на одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці в Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.