У Харківській області зникла школярка. Дівчинку-підлітка вже шукають добу. Вона пішла в школу 10 листопада, а назад додому не повернулася.

14-річна Юлія Бєлік зникла після уроків. Вона вийшла зі школи, але додому не прийшла. Про подію розповіли в прес-службі ГУ Нацполіції в Харківській області.

Правоохоронці описали дівчину-зріст 165 см, Середня статура, волосся русяве. У день зникнення вона була одягнена в сині джинси, чорний Светр, на якому зображені коти, чорну шапку і чорну куртку. На ногах були кросівки з білою підошвою.

Правоохоронці просять зателефонувати на гарячу лінію 102 всіх, хто має будь-яку інформацію про зниклу дівчину.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Карпатах знайшли туриста з Києва, який загубився ще 6 листопада. 22-річний молодий чоловік через дві доби після зникнення зміг вийти на зв'язок і повідомив, що знайшов дорогу на Рахів. Від допомоги рятувальників та медиків чоловік відмовився.

Також Знай повідомляв, що у Виноградові розшукують 17-річну місцеву дівчинку-підлітка. Останній раз дівчина виходила на зв'язок 8 листопада о 17: 30. поліція просить допомогти в пошуках дівчини.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому і не повернувся. пропав Стефковский Володимир Васильович. Він вийшов з дому і більше його ніхто не бачив. Відомо, що чоловік 1960 року народження житель міста Червоноград, зник 26 жовтня. В даний час зв'язок з ним відсутній, місце перебування його невідоме. Останній раз чоловіка бачили о 19.00 годині цього ж дня.