Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників різними фото і відео з життя в соціальних мережах.

Цього разу зіркова красуня анонсувала прем'єру пісні українською мовою.

Так, співачка виставила пікантне відео, в якому похвалилася шикарною фігурою. Красуня одягла чорне плаття з відвертим декольта і чорними панчохами.

Спокусливий образ артиска доповнила стрілками на очах і новою зачіскою з безлічі дрібних кісок.

"То чого всі так довго чекали 🙌🏽🙌🏽🙌🏽Прем’єра української пісні❤️ вже у цю п’ятницю 🌠🌠🌠 ", - написала красуня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Клас, чекаємо з нетерпінням", " Мм клавіша пристрасть. Дреди в колір красивих очей. шалдре Ай-да в Айпет-Ріу в колос красивий твій голос", "Нарешті😍 Ви така красива"," дівчинка виросла ))) а я все пам'ятаю цю пісню я маленька бджілка", " Аліна 😍 😍 😍 прекрасна! Кому не подобається нехай не дивляться", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу вся в чорному покаялася перед українцями:"тепер вам зізнаюся". Красуня нагадала численним шанувальникам про свято Прощеної неділі 14 березня, присвятивши аудиторії зворушливий вірш, який опублікувала під фірмовим хештегом #стихиалинкиблондинки.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Аліна Гросу вилила українцям душу, збирала 2 роки:"зачепило і вплинуло на мене". 12 березня, вийшов новий альбом співачки, в якому Аліні вдалося зібрати всі свої свіжі хіти за останні два роки.

Також «Знай.иа " писав, що Аліна Гросу розповіла, як змінилося її ставлення до Олі Полякової після "Маски": "крім бджілки". Під час відвертого інтерв'ю з ведучими програми "Ранок з Україною" популярна українська співачка і актриса розповіла, з якими складнощами зіткнулася в шоу "Маска" і як змінилося її ставлення до зоряного детективу Олі Полякової після коментарів зірки.