У Харкові на Салтівці помітили чоловіка, який виліз на балкон 12 поверху без страховки.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Х.Х".

На фото можна розглянути чоловіка, який стоїть зовні балкона і тримається за віконну раму.

Що він там робив-невідомо.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Недоумство і відвага на Салтівці. 12 поверх без страховки",- йдеться в повідомленні.

Харків'яни припустили, що безстрашний чоловік може бути домушником, або взагалі наркоманом, який шукає "закладку".

"У масці або без?", "Де мозок?", "Чим більше екстремалів - тим менше екстремалів", " а що він взагалі намагається встановити?", "А шнур з дупи це не страховка?", "Дайте номер цього монтажника"," який 12 поверх, там 5 максимум"," шукає закладку по жпс координата"," Ну не думаю що до 12 поверху дерева дістають, це максимум 5", " нормальна робота...хто хоче мужичка підмінити??Є тут бажаючі?? Потрібен змінник..", "Максимум 9 поверхів самі буває таке творимо"," ну хоч би мотузку до ноги прив'язав", Страховки немає, голова прикрита... це домушник", " за таке треба штраф, примусові роботи на висоті зі страховкою і примусове відвідування психіатра. Він показує поганий приклад, а це рівносильно що вбив, але не одного", - писали в коммантариях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин без штанів прогулявся центром міста: "провітрює?". У Харкові на проспекті Науки помітили чоловіка, який ходив по вулиці в напівспущених штанях.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни просять Терехова взятися за метро: темно, брудно і страшно. Городяни скаржаться на стан станції метро "ХТЗ" і просять її реконструювати і облагородити.

Також «Знай.иа " писав, що Терехов вирішив переплюнути Кернеса на льоду. У Харкові в парку Машинобудівників побудують льодову арену на 2500 місць, яка розміститься на площі 4,3 гектара.