Михайло Добкін дав інтерв'ю для телеведучої Сніжани Єгорової в її передачі "Снігова лавина", яке незабаром вийде в ефір.

Про це політик розповів на своїй сторінці в Інстаграмі.

"З незрівнянною Сніжаною Єгоровою на її каналі #Сніжналавіна записали інтерв'ю. Навіть не інтерв'ю, а, сподіваюся, цікава розмова. Скоро вийде. Чекайте!)",- написав Добкін.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я Сніжану заново для себе відкрила .Вона мене вразила в найкращому сенсі.Яка у неї красива мова а думки, точка зору повністю збігається з моєю .Тепер я захоплююся трьома жінками Оленою Лукаш, Оленою Бондаренко А тепер ще й Сніжною Єгоровою .І тепер я здається розумію чому вона розійшлася зі своїм чоловіком", " Сніжана рубає голу правду-матку завжди без прикрас звичайно!", "Сніжана ! Смілива і сильна жінка, а ще й розумна і освічена!", "Друзі, коли ви вже прийдете до влади і наведете порядок?! Як вже задовбали ці молоді експериментатори", "героїчна жінка", " нарешті....ми просили Сніжану про інтерв'ю з вами", "кращі з кращих", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін прикрасив Харків "закривавленим" обличчям: "оновили нудного"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Скандальний Добкін обклав опонента матами через жінок: "воно тупе"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін обкурив харків'ян і заговорив про вибори: "трохи Черчілль"