Михайло Добкін не бачить гідності в українцях. Про це він розповів в інтерв'ю для Дмитра Гордона.

Під час інтерв'ю Дмитро Гордон запитав Михайла Добкіна, чим він вважає результати подій Майданів у 2013-2014 роках для українців, проривом чи бідою.

Читайте Знай в Google News!

У відповіді на запитання Добкін назвав події Майданів "технологіями". Також він заявив, що вони принесли Україні горе і зло, і відкинули країну в розвитку на кілька років наазад.

"Ніяка нація не народилася. Я не бачу нації сьогодні. От не бачу. Я не бачу "гідності", я не бачу гідності у людей" - сказав Михайло Добкін.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Дмитро Горбон і Михайло Добкін, кадр з інтерв'ю: YouTube

Також Добкін додав, що нібито учасники Революції Гідності бояться зізнатися в тому, що були не праві.

Дмитро Гордон заперечив Михайлу Добкіну, що в той час також був учасником Майдану і перебував у перших рядах. При цьому йому ніхто не платив за це гроші.

Варто зазначити, що раніше Добкін розповів, як живе в Росії втікач Янукович. Він зазначив, що колишній президент України сильно гримується і навіть близькі люди не завжди можуть його впізнати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше на Харківщині дружкам Кернеса вказали на двері, вибори під загрозою зриву

Як повідомляє портал Знай.uа дружки Кернеса "штурмують" міськраду разом з дітьми: "Наша гордість"

Також Знай.uа писав, що Кернес відправив сина "штурмувати" облраду: перший у списку