Харківська міськрада планує витратити на ремонг будівлі на площі Конституції, 7 - 2 958 377 гривень.

Відповідний тендер опублікований на сайті публічних закупівель ProZorro.

У документації вказані 286 найменувань робіт. Зокрема, підрядник повинен буде замінити віконні рами, відремонтувати центральну сходи між 4 і 5, а також 1 і 2 поверхами, пофарбувати стіни, встановити нову підлогу, замінити трубопровід.

Також ремонту підлягають приміщення на 5 поверсі, а це: кабінет №1 (підвісні стелі, стіни, вікна, двері, підлоги, електроосвітлення), кабінет №6 (вікна, двері), кабінет №10 (Вікна, двері, стіни, підлоги, електроосвітлення), а також - №16, 24, 26б, 37, 41а, 41б, 43б, 61А, 62, 88, 93а, 95. На 5 поверсі знаходиться департаменти діловодства та фінансів.

Харків, скріншот з відео
Харків, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На 5 поверсі також потрібно змінити систему опалення - демонтувати радіатори і трубопровід. Замість них встановити сталеві радіатори і прокласти поліетиленові труби.

Замовник розписав будівельні матеріали та конструкції, які знадобляться. Таких 130 найменувань, в їх числі: вимикачі, сталеві блоки, віконні блоки, герметик, грунтовка, дошки, клей, крани, лінолеум, ламінат, люстри, дроти, металеві профілі, радіатори, розетки, труби, фарби, цвяхи і шурупи.

Аукціон планують провести 12 квітня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов витратить ще 175 мільйонів на скандальне "дітище" Кернеса

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов закупив глушилки за рахунок харків'ян: бояться прослушки

Також «Знай.иа " писав, що Мерія Харкова купила подарункові чайні набори за 48 150 гривень