Під Харковоом у селі Руська Лозова активісти знищили знак "дружби українського та російського народів" , який відновила місцева партія ОПЗЖ.

У середу, 24 березня, на в'їзді до Харкова члени місцевого осередку партії "Опозиційна платформа — за життя" відновили так званий "пам'ятний знак дружби українського і російського народів". Про це написав депутат Харківської міськради від "ОПЗЖ" Андрій Лесик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Однак пам'ятник простояв недовго. Вже ввечері активісти "Фрайкор" знищили монумент. Про це самі представники організації повідомили у своєму телеграм-каналі.

джерело: Фрайкор
джерело: Фрайкор

джерело: Фрайкор
джерело: Фрайкор

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Фрайкор" проти дружби з РФ "— - йдеться в пості.

У свою чергу, Андрій Лесик заявив про готовність відновити пам'ятник, який на його думку зруйнували вандали.

"Відновлення пам'ятника - це наша принципова позиція. Ми стояли і завжди будемо стояти за дружбу двох братніх народів"— - написав Лесик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин без штанів прогулявся центром міста: "провітрює?". У Харкові на проспекті Науки помітили чоловіка, який ходив по вулиці в напівспущених штанях.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни просять Терехова взятися за метро: темно, брудно і страшно. Городяни скаржаться на стан станції метро "ХТЗ" і просять її реконструювати і облагородити.

Також «Знай.иа " писав, що Терехов вирішив переплюнути Кернеса на льоду. У Харкові в парку Машинобудівників побудують льодову арену на 2500 місць, яка розміститься на площі 4,3 гектара.