Харківський прокурор Олександр Фільчаков відзвітував про доходи. За рік він заробив 862 тисячі гівен, а ще 136 тисяч отримав у вигляді пенсії.

Це стало відомо завдяки опоблікованій декларації на сайті Національного агентства з протидії корупції, передає, NewsRoom.

Порівняно з 2020 роком, щомісячна зарплата керівника прокуратури зросла на 26 тисяч гривень.

Готівкою Олександр Фільчаков зберігає 900 тисяч гривень. 300 тисяч є у його дружини. На банківському рахунку прокурора 145 тисяч гривень. Свого авто у сім'ї Фільчакових немає. І прокурор, і його дружина мають право їздити на двох BMW X5. Одне авто належить батькові прокурора Василю Фільчакову, друге, яким користується його дружина-Олені Шумилиной, яка в 2019 році подарувала їй 270 тисяч гривень.

З нерухомого майна у Фільчакова тільки ділянка землі площею в 12 соток в селищі Солоницівка Дергачівського району. Його дружина має квартиру в Харкові площею 144 м кв. згідно з декларацією, сам прокурор зареєстрований в кімнаті на 18" квадратів", яка належить Харківській зооветеринарній академії.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

тНапомним, раніше Співмешканці екс-нардепа Нестеренко загрожує до 12 років за відмивання мільйонів доларів-ЗМІ

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківський Офіс реформ очолить 23-річний "папкін мільйонер"

Також «Знай.иа " писав, що Ображені харківські актори порахували зарплату губернатора Тимчук - " а не дох*ра?"