Харків'ян вирішили занурити в ностальгію за 90-ми і нагадати, як заробляли гроші в ті нелегкі часи.

Відеофрагментом поділився у спільноті "Харків 1654" в Інстаграмі.

Так, на відео ведучий розповідає, що основним джерелом доходу була торгівля, якою займалося 60-70% населення Харкова.

"Як заробляли гроші в Харкові на початку 90х", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Харківське ТБ 90-х-це прямо дитяча ностальгія. Такого вже ніколи не буде", "дуже сильний ведучий, тролить норм, дивлюся іноді цю тему в Ютубі", "нічого не змінилося в принципі" ," не нагадує випадком сьогоднішні реалії?", "Так Харків був завжди купецьким містом!", "Діма Білокінь з мікрофоном - як давно це було", "Ну передача справа смаку, це кінець 90-х", "переглянули нещодавно цю передачу) ностальгія", "хлопці суворі такі, які повз проходять", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин без штанів прогулявся центром міста: "провітрює?". У Харкові на проспекті Науки помітили чоловіка, який ходив по вулиці в напівспущених штанях.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни просять Терехова взятися за метро: темно, брудно і страшно. Городяни скаржаться на стан станції метро "ХТЗ" і просять її реконструювати і облагородити.

Також «Знай.иа " писав, що Терехов вирішив переплюнути Кернеса на льоду. У Харкові в парку Машинобудівників побудують льодову арену на 2500 місць, яка розміститься на площі 4,3 гектара.