Президент Володимир Зеленський відреагував на стрілянину під Харковом. Він подякував силовикам за швидкий результат із затриманням підозрюваних.

Про це президент Володимир Зеленський написав у своєму Телеграмі.

Президент вважає, що така ефективність повинна стати нормою в країні.

"Суспільство має згадати що в державі є поліція і є закон. А громадянин - має отримати відчуття захищеності. Ні приналежність до певних політичних сил, ні прихильність різним ідеологіям, віросповіданням, поглядам, якщо це не заборонено законодавством, не повинні бути виправданням злочинів" ,- повідомив президент.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На думку Зеленського, саме безкарність породжує вседозволеність, а значить, що розслідування таких гучних справ має відбуватися якомога швидше, а суди повинні приймати рішення, керуючись виключно буквою закону, а не політичною ситуацією.

"Ми десятиліттями слухали гасло" Закон-один для всіх". Але бачимо, до чого призводять порожні обіцянки! Безліч правоохоронних органів зосередили увагу на економічних і корупційних злочинах, боротьба з якими, звичайно, важлива, але ми не повинні допустити повернення до "лихих 90-х" з зухвалими розбірками на вулицях. Тому гучні слова повинні нарешті перетворюватися на результат, а винні - отримувати реальне покарання",- підсумував Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом схопили банду, яка розстріляла автобус з людьми - 14 бритоголових " тітушок"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розстріл автобуса в Харкові: ківі пригадали моторошні слова

Також «Знай.иа " писав, що "Кров розстріляних під Харковом на ваших руках", - ОПЗЖ вимагає у Зеленського заборонити "Нацкорпус" і " Азов"