Відома українська співачка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, або Королева ночі активно веде свій профіль Instagram, де за її життям стежать 2,5 мільйона відданих фанатів.

Цього разу знаменитість вирішила поділитися спільним селфі зі своєю старшою донькою 16-річною Машею.

Красуні сфотографувалися в дзеркалі ванної кімнати, надівши сонцезахисні окуляри і купальники, які дозволили розглянути прес і ідеальні обриси фігури дівчат.

Також, Суперблондинка зізналася, що в такому вигляді вони зібралися на пляж.

"На пляж",- коротко підписала фото Суперблондинка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова зробила 9-річній доньці те, що можна тільки дорослим. Артистка вирішила показати, як фарбується її 9-річна дочка Аліса. На коротких роликах в Stories Instagram вона намалювала дівчинці стрілку і підкреслила тушшю.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Оля Полякова назвала свої головні життєві принципи:"50 років – це нові 30". 37-річна знаменитість дала інтерв'ю для Viva! Україна, з якого виділили найкращі цитати про сексизм, впевненість у собі, амбіції, ранній шлюб та багато іншого.

Також «Знай.иа " писав, що 16-річна дочка Олі Полякової потрапила в лікарню: зіткнулася з небезпечною недугою. Нещодавно 16 - річна красуня повідомила численним шанувальникам в сторіс неприємні новини-ще 2 березня вона відсвяткувала день народження, а вже в середу, 10 березня, дівчину терміново госпіталізували в одну з приватних лікарень Києва.