За життям відомого українського виконавця Сергія Бабкіна та його дружини Сніжани слідкує більше 400 тисяч підписників, з якими артист частенько ділиться подробицями з професійного та особистого життя. Справжньою бомбою останніх днів стала заява Сніжани про зради чоловіка, за коментарем Сергія "полювали" десятки журналістів.

Що стосується реакції звичайних підписників, то в коментарях та діректі Сергію "прилетіло". На своїй сторінці в Instagram співак розповів, що зіткнувся зі справжньою хвилею хейту через історію, яка сталася 10 років тому. Бабкін поцікавився: невже аудиторії цікавіше дивитися на брехню та солодкі картинки замість неідеальної, але правди?

"Розповіли історію, яка сталася 10 РОКІВ ТОМУ! ️ Ще раз -10 РОКІВ ТОМУ! ️ Розповіли про те, про що багато мовчать і бояться, що, не дай Бог, дізнаються і заплюють. Найважчий досвід в моєму житті", - написав Бабкін.

"Повернемося до ваших коментарів. Ви усвідомлюєте, що такими коментарями ви змушуєте нас закритися, надягти маски і засунути засув? Так може і справді не треба бути відвертими з вами? Хочете брехні і солодких картинок? Давайте проголосуємо?", - поцікавився роздратований співак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще