У Харківській області в селищі Пісочин чоловік пограбував місцеву жительку.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Як розповіли в поліції, 18 березня близько 23:00 24-річна дівчина поверталася додому, коли до неї несподівано підійшов незнайомий чоловік, схопив за руку і погрожуючи ножем, потягнув у бік поля. Потерпіла встигла розтягнути куртку, вислизнула з неї і втекла.

Дівчина звернулася в поліцію. Заявниця зазначила, що в руках зловмисника залишилися її сумка з особистими речами і куртка, в кишені якої знаходився мобільний телефон.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. В ході огляду місця події копи виявили та вилучили шарф потерпілої, а також обгорілі фрагменти одягу та особистих речей, які зловмисник намагався знищити неподалік.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Правопорушника виявили менш ніж за годину недалеко від місця скоєння злочину і затримали його в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу.

На даний час 50-річний чоловік підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Громадянину загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Слідчі дії тривають.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни ледве відбили дівчину від банди золотих ручок: грабують натовпом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сім'я львів'ян віддала грабіжникам свої мільйони- " погрожували ножем і били по голові"

Також «Знай.иа " писав, що Закарпатець з інвалідністю став жертвою юної злодійки на очах у перехожих: "зняла і втекла"