Стало відомо про те, що в Харкові юний вихованець інтернату пограбував жінку в стоматологічній клініці. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що приблизно о 19: 36 співробітники правоохоронних органів отримали повідомлення від тридцятирічної жінки. Вона заявила, що вона була в приміщенні стоматологічної клініки, яка знаходиться на вулиці Шекспіра в Шевченківському районі, і її там пограбували.

Невідомий зловмисник заволодів її гаманцем, в якому було 13 тисяч гривень.

В ході розшукових заходів Харківського районного управління поліції №3 був затриманий підліток віком 17 років. Він навчається в одному з інтернатів Харківської області.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліцейські знайшли неповнолітнього на вулиці Цилиноградській, як розповів начальник сектору ювенальної превенції Богдан Папалін.

При собі у нього був проїзний, а також новий смартфон, який він придбав за гроші заявниці.

На даний момент вирішується питання стосовно того, чи повідомляти підлітку про підозру. Йому загрожує близько шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Закарпатській області житель одного з сіл потонув у річці в новорічну ніч.

Як повідомляв портал Знай.uа, туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в Українських Карпатах.

Також Знай.uа писав, що жителі Мукачева страждають від "розборів польоту", які любителі випити регулярно влаштовують під вікнами багатоквартирних будинків.