Відомий український співак, музикант, автор пісень, а також учасник групи "5'Nizza" Сергій Бабкін обожнює радувати своїх шанувальників новими і яскравими фото і відео в соціальних мережах.

Цього разу артист вирішив показати, як провів свій четвер. Так, Бабкін вирішив відвідати своїх батьків і заскочив до них у гості на обід.

Про це він розповів в сторіз свого Інстаграм.

Співак засвітив свою маму - Ніну Бабкіну. Жінка мило посміхалася на камеру, а після того, як дізналася, що син знімає її для шанувальників збентежилася і поросила цього не робити, на що Бабкн відповів: "Всі мами і тата такі".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Сергій не забув похвалитися смачним обідом, який чекав на сімейство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Прозрілий" Бабкін з камерою згадав про хворобу:"здалося кінцем світу". На початку січня Бабкін запустив щирий, глибокий проект під інтригуючою назвою "квінтесенція" - колекція авторських віршів, в яких артист розмірковує про глибоке, вічне і духовне, і пообіцяв випускати по одному твору щомісяця. Віршем лютого став "Макула".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Сергія Бабкіна Сніжана розкрила секрет щасливих стосунків:"навіть плакали разом". Бабкіна підняла тему щастя у відносинах. Жінка відверто зізналася, що більше десяти років тому пережила страшне потрясіння і тоді вона не могла уявити для себе щасливу сім'ю.

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції. Сніжана Бабкіна приготувала щось особливе до річниці.