У Єгипті на популярному курорті Шарм-ель-Шейху помітили магазин Михайла Добкіна.

Фотофактом поділилися очевидці в телеграм-каналі".Х. Х".

Так, туристи відпочиваючи на курорті можуть зайти і прикупити різних дрібничок в магазині, на якому висить величезна вивіска "Ціни як на Барабашова. Міша не жмот". Харків'яни не могли не пожартувати на цю тему і "поріднити" магазин з харківським політиком Михайлом Добкіним.

""Допа не жмот" відкрив магазин в Шарм-ель-Шейху",- йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ймовірно, магазин відкрив виходець з України, можливо і харків'янин, який знає про популярність відомого ринку "Барабашова" в народі. Ну або хтось інший з хорошим почуттям гумору.

"Барик сила", " Та він давно вже там відкритий)", "цьому магазину років 5-6 мінімум", " за нуднолицего голосуватимуть одні верблюди...", "Був там, манго по баксу за кіло. Тоді як навколо по 1.5-2. І вибір величезний, так що не бреше. Ой. То магазинчик. А що тут штовхають - не пам'ятаю" ," у нього обличчя нудне. Продажу не буде "Так а міністр МВС Авакян полк скупив", - писали в комменатріях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін обкурив харків'ян і заговорив про вибори: "трохи Черчілль".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін прикрасив Харків "закривавленим" обличчям:"оновили нудного". Невідомі облили червоною фарбою рекламні борди Михайла Добкіна.

Також «Знай.иа " писав, що Скандальний Добкін обклав опонента матами через жінок:"воно тупе". Михайло Добкін і Борислав Береза, влаштували матірний "махач" в прямому ефірі через тему сексизму.