У відомій харківській кав'ярні помітили таргана.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Народний Ревізор".

Повідомляється, що комаха безтурботно бігала в кафе "Кулиничі", що на Холодній Горі. Мабуть, відвідувачі так звикли до подібного видовища, що не скаржаться і не дивуються подібному "гостю".

"Стабільність - не завжди хороший показник. Особливо, коли мова йде про комах в закладах громадського харчування. Але здається, таргани в кав'ярнях стали настільки звичним явищем, що відвідувачі вже не скаржаться і не дивуються цьому. А даремно. Краще вас ваші права ніхто не захистить",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Начинка втекла", "це тарган-Іван місцевий житель", "офіціант, рахунок будь ласка", " таргани погане їсти не будуть. Сходжу в Кулиничі", "такий відгодований", " Петс френдлі заклад! Лайк!", "Людство швидше вимре ніж таргани"," Тарган - Ван Сергійович, і його кращий друг Кулиничі", - жартували в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець приніс додому пиво з "бонусом", закуска плавала на дні:"Чеки не дають, повернути неможливо". Чоловік купив собі пляшку пива в магазині, а вже вдома помітив, що в закритій тарі плаває дивний осад.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жінка придбала дитині кашу з небезпечним "сюрпризом": "десь на виробництві шукають деталь". Львів'янка придбала в кулінарії супермаркету булгур з грибами для дитини, проте в готовій страві був помічений величезний металевий предмет.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом. Покупці хотіли в День Святого Валентина поласувати тортом з шоколадним кремом, але, вийшло так, що десерт був зі склом.