У Дніпрі кіт при падінні з 6-го поверху розбив припаркований Citroen.

Про це повідомили у спільноті "Вартові еспресо" у Фейсбуці.

Повідомляється, що кіт випав з шостого поверху житлового будинку і приземлився на лобове скло Citroen C3 Picasso. Від сильного удару скло легковика лопнуло і на ньому утворилися великі тріщини. Сам кіт при падінні зламав лапку.

"Чотирилапий вийшов погуляти на сусіднє підвіконня, але зірвався вниз. Кіт вижив, але зламав лапку. Господинею вихованця виявилася місцева бабуся. Хто і як буде оплачувати ремонт лобового скла - поки невідомо",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у Кривому Розі кішка залізла на верхівку високого дерева і просиділа там добу. Стурбована господиня вирішила викликати рятувальників, адже розуміла, що самостійно не зможе допомогти домашній улюблениці.

Надзвичайники на місці з'ясували, що не зможуть дістати тварину за допомогою сходів, занадто високо кішка залізла на дерево. Тому рятувальники не придумали нічого кращого, ніж збити її з висоти струменем води, про що сповістили господиню і та погодилася.

Власницю попросили взяти покривало і стати під деревом, щоб кішка не травмувалася при падінні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Врятували одну з 9 життів: зухвала кішка затримала швидкісний потяг

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хоробрий військовий повернувся на палаючий корабель заради чотирьох красунь: супергерой став котячою мамою

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині маленький пухнастик забрався під капот автомобіля і змусив рятувальників попітніти: "Одна котяча сила"