Вдова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська, показала, що вважає за краще їсти на обід.

Відповідне фото вона розмістила в своєму Instagram в розділі Stories.

Гайсинская досить часто комунікує з шанувальниками в сторіз, набагато частіше, ніж ділиться новими фото в своєму профілі.

Цього разу красуня вирішила показати, чим вона харчується. У кадр потрапили дві порції популяної інстаграмної страви - боула, який привертає погляд своїм апетитним виглядом і великими креветками, які дають зрозуміти, що страва не з дешевих.

джерело: instagram / oksanag2406
джерело: instagram / oksanag2406

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

ДОВІДКА: Боули - це корисна і смачна їжа, яка отримала свою назву за спосіб подачі в глибокій і круглій тарілці. Боул повинен являти собою збалансоване блюдо - з овочами/фруктами, зеленню і вуглеводами у вигляді різних круп.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пасинок Геннадія Кернеса вступив спадок. Тепер Родіон Гайсинський став співзасновником " паркінг+". "Паркінг+" - головний Харківський підрядник, який займається ремонтом доріг у Харкові. Відомі вони тим, що під час каденції Геннадія Кернеса привласнили собі мільярди грошей з бюджету.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА прибрала до рук скандальну Харківську фірму. У січні 2021 року цивільна дружина колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська увійшла до складу засновників ТОВ "Флорс", яке володіє приміщеннями в "будинку нерухомості" (БТІ) на площу Павлівської, 4.

Також «Знай.иа " писав, що Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА пустить з молотка майно покійного мера. Оксана Гайсинська має намір продати готель "Національ", який знаходиться на проспекті Науки.