У Харкові поліція вивела під ручки з метро буйного безмасочника.

Відповідний Відеоролик виклали в групі "ХС / Харків" у Фейсбуці.

Судячи з відео, харків'янин був вельми незадоволеним тому, що його кудись тягнуть і намагався чинити опір, але у нього це погано вийшло.

"Пов'язали безмасочника в метро. Можемо спати спокійно", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Увага! На відео присутня ненормативна лексика. 18+

По всій видимості, чоловік до всього іншого був і неабияк п'яний, на що не могли не звернути увагу правоохоронці.

"Правильно зробили. Сьогодні в аптеці дуже ввічливо попросила жінку, що стояла за мною в черзі дотримуватися дистанції і надіти маску. Вона дуже була незадоволена", " надіти маску, набагато простіше ніж ось так от чинити опір. Якщо його за це прийняли", "де докази, що "безмасочника"? Харе качки писати і людей залякувати-маски, на даний момент, необов'язкові і особиста справа кожного носити з чи ні!", "Прям така необхідність ламати руки?!", "Все, зі злочинністю покінчено", "При чому тут маска, тут щось інше", " впевнені, що через маску?? Аби написати", " Все місто в страху тримав....", "П'яний він", " що неправильно? Навіщо було ігнорувати правила?", "Дебілізм міцнішає!", "Так Цей грач бухий", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин в одних шортах сполошив тролейбус: "роздягайтеся, весна!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові копи влаштували "облаву" на "голих" пасажирів метро: "Кому штраф?"

Також «Знай.иа " писав, що Гаряча харків'янка влаштувала "стриптиз" у метро на радість усім чоловікам