Вибори міського голови Харкова пройдуть восени.

Про це повідомив народний депутат Александ Качура в Telegram.

Підкомітет Верховної Ради з питань виборів, референдумів та інших форм безпосередньої демократії підтримав призначення позачергових виборів мера Харкова на осінь 2021 року.

Призначення виборів мера Харкова на осінь, в тому числі, підтримав глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Його колега Дмитро Микиша уточнив, що це рішення члени підкомітету підтримали одноголосно.

"Щойно, на засіданні підкомітету з питань виборів, референдумів та інших форм безпосередньої демократії. Одноголосно підтримали рішення про призначення виборів Харківського міського голови на осінь 2021 року. Завтра комітет і після - розгляд Верховною Радою України"– - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес залишиться главою"успішного Харкова". Партія "Блок Кернеса-успішний Харків" не змінить свою назву незважаючи на смерть свого лідера Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Покійного Кернеса "звільнили" з посади мера Харкова. Депутати Харківської міськради завершили повноваження покійного мера Геннадія Кернеса. Це сталося через два місяці з дня його смерті.

Також «Знай.иа " писав, що Терехов просидить у кріслі покійного Кернеса до осені. Харків, як мінімум, до осені залишиться без мера після смерті Геннадія Кернеса.