Харківський водій "швидкої" показав в якому стані знаходиться службовий автомобіль.

Відповідний пост з'явився в телеграм-каналі "Х. Х".

Повідомляється, що водій "швидкої допомоги" Віталій Березняк неодноразово звертався до директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктору Забашті з рапортами про несправний стан службового автомобіля, але вони залишилися без уваги.

"Водій швидкої допомоги Віталій Березняк з пункту базування "Травневе "(смт Манченки, бригада 1703, на відео) неодноразово звертався до ху**ого директора не менш ху**ого центру екстреної допомоги Віті Забаште з рапортами про те, що машина швидкої допомоги знаходиться в несправному стані (літня і різна по малюнку гума на задній осі, непрацююче ручне гальмо, замки дверей і т.д.).

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак пан Забашта і завідуюча відділенням Жиліна клали на рапорти водія. Буквально днями ця ж швидка (бригада 1703, номер на відео) потрапила в ДТП на Холодній горі. Чи є аварія наслідком несправностей реанімобіля - хз, але відео і фото наочно демонструє, в якому стані знаходяться швидкі допомоги в області",- йдеться в пості.

Зрештою, водія швидкої відсторонили від роботи, а лікаря-громадського діяча побили.

"Водія Брезняка керівництво відсторонило від роботи, а прибулого його підтримати лікаря-громадника Максима Федака сьогодні побив співробітник швидкої допомоги прямо на "Травневому",- розповів автор.

Заява в поліцію була написана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові мажор задавив пенсіонерку на зупинці і відбувся умовкою

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові легковик знесла стовп, який впав на маршрутку з людьми: "підрізали"

Також «Знай.иа " писав, що Аварія на острівці в Харкові: після чотирьох місяців Коми померла жертва" дружка " Зайцевої з Єгипту