У Миколаївській області з'явиться новий арт-об'єкт - 6-метровий комар.

Пам'ятник планують встановити на Кінбурнській косі в Миколаївській області в травні цього року.

Автором задумки є Одеський скульптор Олександр Мелов.

Згідно з проектом, сталевий комар стане оглядовою вишкою з обладнаною сигналізацією і камерами відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, в Миколаївській облдержадміністрації планують за рахунок бюджету встановити в Миколаєві величезний прапор вартістю 14 мільйонів гривен. В обласному управлінні капітального будівництва заявили, що планують отримати на цей проект 9 мільйонів з бюджету Миколаєва.

Заступник голови облдержадміністрації Ігор Кузьмін відмітив, що 72-метрова стела з прапором України, яку хочуть встановити в Миколаєві, стане арт-об'єктом, який буде видно з усіх боків міста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Росіянин зліпив зі снігу копію київської Батьківщини-матері, українці не оцінили: "охолола?" Майстер снігових скульптур Володимир Степанов, який проживає в невеликому селі на території Російської Федерації, вирішив створити копію знаменитої скульптури "Батьківщина-мати кличе".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом бронзового Леніна пустять з молотка - " почім кілограм Вождя?" Це вже третя спроба продати пам'ятник.

Також «Знай.иа " писав, що Зварювальники зліпили, поки Київ чекав: як і коли в столиці "оселилася" Батьківщина-мати. "Батьківщина-мати" має висоту в 102 метри і є найвищою в Європі монументальною скульптурою.