З харківських поїздів вкрали ручні гальма.

Про це передає Depo.Харків, посилаючись на постанову Червонозаводського райсуду Харкова.

Суд розглянув скаргу АТ "Українська залізниця" на бездіяльність слідчого. ЖД вимагала почати розслідування крадіжки на "Південній залізниці".

Згідно з постановою, 19 лютого 2021 року представники регіональної філії "Південної залізниці" подали в поліцію заяву про те, що 9 лютого, була здійснена крадіжка ручних гальм з вагонів № 34018044, 34043273, 34058271 в поїзді № 9581. Однак слідчий не вніс відомості до ЄРДР і не почав розслідування.

Поїзд, фото: скріншот з відео
Поїзд, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В судовому засіданні представники АТ"УЖД" не з'явилися, про дату, час і місце розгляду скарги сповіщені належним чином. У скарзі представники залізниці просили розгляд справи провести в їх відсутність. Слідчий відділу поліції, куди зверталися залізничники для участі в розгляді скарги не з'явився, причини неявки суду не повідомив.

Вивчивши матеріали справи, суд постановив скаргу АТ" Українська залізниця " бездіяльність слідчого задовольнити та зобов'язати уповноважену особу поліції внести інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Також суд зобов'язав поліцію почати розслідування крадіжки ручних гальм з вагона № 73948218 в поїзд № 3501 того ж депо. У цьому випадку заява в поліцію про крадіжку 3 лютого була теж направлена із запізненням — 19 лютого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Екс-голову ЦТЛ, який звинувачувався в корупції, можуть призначити на посаду директора з логістики та комерційної роботи Укрзалізниці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Після прийняття закону Про залізничний транспорт в Україні почнуть працювати окремі ринки вантажних і пасажирських перевезень – Абрамович

Також «Знай.иа " писав, що ФРТУ розкритикували проект наказу про заборону експлуатації вантажних вагонів