Відомий харківський політичний діяч Михайло Добкін останнім часом досить часто ділиться новими фотографіями на своїх сторінках в соціальних мережах.

Цього разу політик вирішив поділитися своїм новим студійним портретом.

Так, на чорно-білому фото Добкін затягнувся сигарою, дим якої огорнув політика, як шаль. При цьому Михайло Маркович дивиться в камеру пронизливим поглядом. Багатьом харків'янам новий брутальний образ Добкіна нагадав Вінстона Черчілля - відомого колишнього Прем'єр-міністра Великобританії минулого століття.

"МОЗ попереджає... Але іноді можна)",- підписав знімок Добкін.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Дуже круто😍 👍 🏻", "Міша рулить"," трохи Черчілль"," класна фотка"," Дон Корлеоне"," сильний знімок"," який солідний дядечко)"," класний кадр зловив фотограф"," лікарі рекомендують", " Михайло, не хуліганьте, бережіть здоров'я! Попереду велика робота", "Маркович, Степанов вже виїхав за Вами😂", " Михайло Маркович... Солідний і брутальний", " Ганстер!", "Якщо не можна, але дуже хочеться! То можна", " майбутньому меру Харкова потрібно берегти своє здоров'я!",- коментували нове фото харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов і Добкін влаштували "батл" через жінок: "М * рдой торгує"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Скандальний Добкін обклав опонента матами через жінок: "воно тупе"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін потряс перед Тереховим "золотими" платіжками харків'ян: "Де * мули, бл * ть"