Харківські лікарні знову завантажені ковід-хворими, а місць з доступом до кисню майже не залишилося.

Про це розповів анестезіолог "інфекційки" Володимир Корсунов на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Лікарні завантажені повністю, кисневих місць майже не залишилося, реанімації повні по вуха і хворі неінвазивний вентиляції знову лежать, де є хоча б хоч поточний кисень. Будь-який профільний департамент, депутати відмовилися фінансувати ранню діагностику онкологічних захворювань, віце-губернатори і губернатори! Ще влітку ви били себе в груди, що через 2 місяці побудуєте в ОКІЛ нову реанімацію і проведете кисень по всіх відділеннях! Агов, де ж воно? Вже березень, а віз стоїть на обіцянках і без коліс", - написав у пості Корсунов.

фото: Володимир Корсунов / Фейсбук
фото: Володимир Корсунов / Фейсбук

За його словами, стає все більше важко хворих саме з молодого покоління.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"На сьогодні в реанімації окіл троє пацієнтів віком від 31 до 39 років, в ОДІКЛ — на інвазійній ШВЛ дитина 11 років і на неінвазивній -1 7 років"— - розповів лікар.

Корсунов попереджає, що нова хвиля коронавірусу може бути значно потужнішою за попередні, адже вакцинація від вірусу успішно провалена. Адже прищеплюють всіх без розбору, а не найбільш вразливих жителів в першу чергу, як повинно бути.

"Замість вакцинації найбільш вразливих жителів, прищеплюють всіх без розбору, навіть тих, хто має антитіла. Тому вперед до нової медичної катастрофи"— - вважає Корсунов.

Також медик додав, що в Харкові, 13 березня від ускладнень, викликаних коронавірусом, помер ще один лікар — Дмитро Пеньков:

"Вчора від ускладнень корони пішов у вічність ще один лікар, Дмитро Борисович Пеньков - щира, професійна людина. Світла йому пам'ять".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Не хочеш на карантин? Євросоюз вирішив пом'якшити обмеження на в'їзд для іноземців-пакуйте валізи

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні "почервоніли" чотири області: МОЗ оновив карантинні зони

Також «Знай.иа " писав, що У реанімації українців змушують справляти нужду в кухоль: "бігом лягай..."