У Харкові зі старого Жигуля невідомі зняли колеса.

Фотофактом поділилися в телеграм-каналі "Х. Х".

Після того, як злочинці позбавили рідних коліс радянський автомобіль, його дбайливо поставили на пірамідки з цегли. Саме в такому вигляді його і виявили перехожі на вулиці міста.

"Передові салтівські вчені дісталися до Руставелі і прикручують до жиги антигравітацію",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, в центрі Шепетівки з автомобіля Opel Corsa D зняли колеса. Без коліс залишилася машина, яка була припаркована на проспекті Миру, 50, що поблизу кафе Katana.

Повідомляється, що швидше за все автомобіль "роззули" вночі. Адже у дворі будинку його залишили близько шостої години вечора. Без коліс його виявила власниця рано вранці, коли мала їхати на роботу.

Сума збитку, який завдали грабіжники, становить близько 12 тисяч гривень. Жінка вже звернулася до правоохоронців з приводу крадіжки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові батько трьох дітей позбувся коліс через борги. У Львові чоловік заборгував колишній дружині аліменти на трьох дітей. В результаті він втратив автомобіль.

Як повідомляє портал «Знай.иа» П'яний харків'янин викрав "го * новоз" і зміг проїхати 15 метрів. водій вантажівки "ГАЗ 3309" помітив, як невідомий громадянин спробував викрасти його автомобіль 19 лютого, близько 6-ї вечора. Чоловік повідомив, що затримав невідомого, який спробував викрасти його транспортний засіб і проїхав на ньому близько 15-ти метрів.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янин перевзув старенький" запорожець " до снігопадів: машина-звір, не застрягне і в Антарктиді. Власник радянського автомобіля вирішив перевзути автомобіль кардинально, тим самим підготувався до зими.