Стало відомо про те, що в Харкові зникла дитина. Хлопчикові 11 років, і він ходить один по похмурому місту.

Таким чином повідомляється, що Гурин Денис проживає за адресою вулиця Тракторобудівників, 10г, що в Харкові. У середу, 10 березня він вийшов з дому, приблизно о 17:00, після чого весь зв'язок з ним був загублений.

Зниклий хлопець у Харкові, фото: соціальні мережі
Зниклий хлопець у Харкові, фото: соціальні мережі

З особливих прикмет: зріст у хлопчика 160 сантиметрів, він середньої статури, а волосся рудого кольору.

Одягнений він був у синю курточку з тихом на комірі, такого ж кольору шапка, темні штани і черевики як на фото.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Якщо раптом ви володієте якоюсь інформацією про місцезнаходження Дениса, звертайтеся за номером телефону 068-777-01-12, або ж за спеціальною лінією 102.

Рідні не знаходять собі місця, і чекають його якнайшвидшого повернення.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що під Києвом розшукують хлопчика, який вже неодноразово тікав з дому. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.